A küldeményeket utánvétes csomagként adjuk át a szállítmányozónak, melyet hétfőtől péntekig munkanapokon 8-17 óráig kézbesít. A csomag címoldalán automatikusan feltüntetjük telefonos elérhetőségedet, ugyanis a szállítmányozó cég alkalmazottja telefonos egyeztetést kezdeményezhet abban az esetben, ha nem talál a megadott szállítási címen.

Amennyiben a fent jelzett időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási adatként célszerű  munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

A csomagok kézbesítését a GLS futárszolgálat végzi.

Szállítási díjaink:

utánvét esetén 

előre utalás/kártyás fizetés esetén

20.000 Ft-ig

1.690 Ft

1.190 Ft

50.000 Ft-ig

1.990 Ft

1.490 Ft

50.000 Ft felett

ingyenes

ingyenes

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Ajánlatunk