1. UTÁNVÉTES FIZETÉS

A csomag ellenértékét Ön a Futárnak, készpénzben, Forintban adja át a csomag átvételekor. Ez esetben a szállítási díjon felül készpénz-kezelési díjat számolunk fel (ennek részleteiről a szállítási feltételek menüpontban tájékozódhatsz).

2. FIZETÉS ÁTUTALÁSSAL

A rendelés értéke átutalással is kiegyenlíthető.

Az átutalást ajándékozás esetén is ajánljuk. Ebben az esetben a címzettnek nem kell a csomagért fizetnie, a számlát pedig külön, postán küldjük el a megjelölt számlázási címre. Az átutalás további előnye, hogy a készpénz-kezelési díj megtakarítható.

Belföldi bankszámlaszám:

Varázsvár Kft

OTP Bank Nyrt.

11742568-20000143-00000000

Fontos! A "Közlemény" rovatban minden esetben kérjük feltüntetni a megrendelés azonosítóját.

Csomagját az összeg számlánkon történő jóváírását követően szállítjuk ki. A rendelése átfutási ideje a banki átfutási idők miatt, utalás esetén

2-3 munkanappal meghosszabbodhat.

3. FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL INTERNETEN KERESZTÜL

Webáruházunk a PayPal által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja Neked!

A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a PayPal pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a PayPal érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez a böngésző programodnak támogatnia kell az SSL titkosítást. A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.

 Mastercardvisa american-express-logo

Kérjük, olvasd el részletes tájékoztatónkat!   (PDF)

4. FIZETÉS AZ ÜZLETBEN (SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ESETÉN)

Amennyiben a csomagod az üzletben már átvehető, kollégáink értesítenek Téged, s ezt követően lehetőséged van személyesen kifizetni a csomag elenértékét. Az üzletben készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz.

Az üzlet címe: 2112 Veresegyház, Csokonai u. 2-4. (a Posta mögött)

Ajánlatunk